Kalzyme Tandspray Produktinformation

Direktioner

Spraya inuti munnen för att skapa ett tunt lager på ditt husdjurs tänder och tandkött

- Spraya varje sida av munnen (vänster och höger), både övre och nedre tänder (det vill säga 2 sprayer på varje sida för medelstora hundar).

- Applicera produkten två gånger dagligen (morgon och kväll).- Håll mat och vatten utom räckhåll i 30 minuter efter applicering av produkten.

- Upprepa sprutningen på båda sidor i minst 2 - 4 veckor.

Dosering per munsida och sprayinstruktion

- Små hundar (<10 kg) och katter: 1 - 2 sprayer

- Medelstora hundar (10 - 25 kg): 2 sprayer

- Stora hundar (>25 kg): 2 - 3 sprayer

För en standardbehandling är rekommendationen att applicera 2 sprayer på varje sida av djurets mun två gånger dagligen. Detta protokoll har använts i kliniska prövningar oberoende av hundarnas storlek och ålder, med positiva resultat efter 2–4 veckors användning. Ökad dosering rekommenderas för svåra fall, med betydande plack- och tandstensuppbyggnad. För att minska problematisk dålig andedräkt kan produkten sprayas i husdjurets mun vid behov, flera gånger om dagen. Efter en behandlingsperiod rekommenderas en underhållsdos på 1 spray per munsida 2–3 gånger i veckan för att upprätthålla en god munhygien.

Sprayinstruktioner

Lyft försiktigt överläppen på djuret med en hand. Håll spraymunstycket 2-5 cm (1-2 tum) från djurets tänder och tandkött och spraya försiktigt över hela tänderna och tandköttsområdet.

Minskar

-Plack

-Dålig andedräkt

-Tandsten

-Gummiirritation